Légkezelés, léghűtés

Légkezelés, léghűtés

Az épülethűtés, ipari légkezelés, klimatizálás, párahűtés és ipari párásítás területén professzionális rendszereket tervezünk, építünk, karbantartunk.

Cégünk kifejezetten olyan megújuló ipari klimatizálással és ipari páratartalom szabályozással kapcsolatos rendszerek tervezésére és kivitelezésére szakosodott, melyek biztonságos, gondozásmentes és higiénikus működéséhez magunk biztosítjuk a tökéletesen kezelt vizet is.

Fokozottan ügyelünk a higiénikus működésre, így biztosítjuk a legionella baktérium elleni hatékony védekezést is. A rendszerek tervezésénél figyelembe vesszük a biztonságos működést, a komfortos üzemet és működtethetőséget. Mindig a lehető legkedvezőbb fenntartási költségekre méretezzünk, hogy rendszereink minél alacsonyabb energiafogyasztással, vízfogyasztással és karbantartási költségekkel legyenek üzemeltethetőek.

Ingyenes helyszíni felmérést és egyedi koncepció tervet/árajánlatot készítünk! Munkatársaink készséggel fogadják hívását. Keressen minket bizalommal ipari légkezeléssel kapcsolatban!

iparimobilhuto.hu