Légkezelés, léghűtés

Az épülethűtés, ipari légkezelés, klimatizálás, párahűtés és ipari párásítás területén professzionális rendszereket tervezünk, építünk, karbantartunk.

Cégünk kifejezetten olyan megújuló ipari klimatizálással és ipari páratartalom szabályozással kapcsolatos rendszerek tervezésére és kivitelezésére szakosodott, melyek biztonságos, gondozásmentes és higiénikus működéséhez magunk biztosítjuk a tökéletesen kezelt vizet is.

Fokozottan ügyelünk a higiénikus működésre, így biztosítjuk a legionella baktérium elleni hatékony védekezést is. A rendszerek tervezésénél figyelembe vesszük a biztonságos működést, a komfortos üzemet és működtethetőséget. Mindig a lehető legkedvezőbb fenntartási költségekre méretezzünk, hogy rendszereink minél alacsonyabb energiafogyasztással, vízfogyasztással és karbantartási költségekkel legyenek üzemeltethetőek.

Igény esetén azonnali megoldás az ipari mobilhűtők alkalmazása, melyek akár 10 fokkal is lehűtik a teret és ezen készülékek azonnal, készletről ügyfeleink rendelkezésére állnak.

A témával foglalkozó weboldalaink

Keresse fel szakmai oldalainkat a részletesebb információkért!
iparimobilhuto.hu

iparimobilhuto.hu

Professzionális ipari mobil hűtés, ipari mobil hűtők, mobil klímák széles választéka.
Ipari mobil klímagépek – mobil párahűtés
ipariklima.hu

ipariklima.hu

Friss és hűvös levegő – Innovációk az ipari klimatizálás területén. Könnyen elérhető, és fenntartható ultra magas hűtési hatékonyság, az ipari klímák új generációja.
hydroport.es

hydroportcool.es

The natural vapor cooling has never been so COOL! The HydroPORT vapor cooling products provide an environmentally friendly and energy- efficient comfort cooling in industrial facilities.