Bemutatkozás

HydroFLOW team water

Cégünk a HydroFlow Magyarország Kft. 2001 óta szolgáltat vízkezeléssel légkezeléssel kapcsolatos megoldásokat a magyar iparban. Holland származású alapítónk ügyfélorientált üzletpolitikája nagymértékben hozzájárul cégünk folyamatos fejlődéséhez.

Célkitűzésünk, hogy környezettudatos, megújuló, és energiatudatos megoldásokat kínáljunk az ipari vízkezelés és légkezelés területeken, melyek segítségével javíthatjuk Magyarország víz– és légminőségét.

Legfőbb motivációnk, hogy ügyfeleink problémáira megtaláljuk az ideális megoldást, elégedetté téve megrendelőinket hasznos szolgáltatást nyújthatunk.

Törekvésünk, hogy folyamatosan gondoskodjunk termékeink és rendszereink lehető legmagasabb minőségéről, különös figyelmet fordítva a kivitelezések magas színvonalára, amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

Büszkén viseljük az évek alatt kiérdemelt Bisnode (Dun & Bradstreet) AAA Arany tanúsítást, amelyet a hazai cégek mindössze 0,63%-a tudhat magáénak.

Komoly felelősségbiztosítással rendelkezünk minden területre kiterjedően. Szakértő munkatársaink elhivatottak, hogy a megrendelők egyedi igényeinek megfelelő megoldást találjanak, mely rendszerek, készülékek, berendezések utána „észrevétlenül” végzik el feladatukat, a lehető legkevesebb karbantartási feladatot róva a megrendelőre.

Fő profilunk az ivó- és technológiai vízkezelés, amely esetén prémium minőségű termékeket kínálunk biológiai vízkezelésre, vízszűrésre, lágyításra és membránszűrésre, viz tárolásra és vízminőség mérésre. Légkezelés termékeink és rendszereink kivétel nélkül a kezelt vízzel szorosan összefüggő megoldások, mint például az evaporatív hűtés és az ipari párásítás. E területeken immáron 20 éves tapasztalatra tettünk szert, így kiforrott megoldásainkra és stabil beszállítói hátterünkre támaszkodhatunk. Éppúgy büszkék vagyunk a kizárólagosan forgalmazott termékeinkre, mint pl.: TwinOxide®, Clorious2®, Cintropur®, Azud®, Aricon®, mint a saját termékeinkre, mint pl. HydroFlow párásító fúvókák, HydroPort® és HydroBase® evaporatív léghűtők, HydroFlow® párásító rendszerek, vagy a VandenBosch® fűtőberendezések.

Alacsony költségeken futó családias jellegű vállalkozásunk gyors, rugalmas és ügyfélközpontú hozzáállásunk elősegítik növekedésünket és a különböző üzletágakban elért sikereinket. Termékeink és rendszereink a legmagasabb minőséget képviselik, mert megfizethető áron is lehet minőséget építeni és forgalmazni.
Bármely kérdés/kérés esetén készséggel állunk rendelkezésére.Munkatársaink készséggel fogadják hívását. Forduljon hozzánk bizalommal!

bisnode-platina-2023
bisnode-platina-2023